Samostojna stanovanjska hiša – Črni Vrh

148.000,00 €

Črni Vrh, Slovenija
  • Sobe: 3
  • Kopalnice: 1
  • Velikost: 115 m²
  • Velikost posestva: 1210 m²
  • Leto gradnje: 1940
  • Tip nepremičnine:
  • Garaže: 1
  • Velikost garaže: 35 m²

Opis

Prodamo samostojno stanovanjsko hišo v naselju Črni Vrh nad Idrijo, ki ima dobre cestne povezave z različnimi naselji: Ajdovščina, Idrija, Logatec (20min vožnje), Ljubljana (45 min vožnje). V vasi je vse potrebno za vsakdanje življenje, kot je osnovna šola, vrtec, trgovina, knjižnica, črpalka, pošta. V zimskem času pa je možno smučanje na smučišču Ski bor Črni Vrh.

 

Hiša stoji ob lokalni poti iz Črnega Vrha proti Zadlogu. Skupna parcela z dvoriščem, na kateri stoji hiša meri 1210 m2. Zemljišče je v celoti zazidljvo, ima namembnost stanovanjskih površin, kar bi omogočalo dodatno gradnjo.

 

 

Sama hiša ima 115 m2 neto tlorisne površine in je sestavljena iz pritličja in mansarde. Hiši so pridružena drvarnica, kotlovnica in garaža v izmeri 35 m2. Hiša je bila prvotno zgrajena okoli leta 1940, v 90-ih letih pa so bila obnovljena fasada in okna, leta 2014 je hiša dobila Bramac strešno kritino. Ponaša se tudi s krušno pečjo na drva, kar še dodaja svoj čar in toplino v dom. Sicer pa za ogrevanje uporablja peč na pelete in peč na drva. Ima lastno greznico in urejen priklop na ostalo infrastrukturo (elektrika, voda, optika).

 

 

Osnovni prostori pritličja so kuhinja s shrambo, dnevna soba z jedilnico, spalnica in kopalnica ter kabinet. Mansarda je visoka in bivalna s strešnimi okni, v njej se trenutno nahaja dnevni prostor in spalnica. Nepremičnina se prodaja brez notranje opreme.

 

 

Oklica hiše je zgledno urejena, z lepo oblikovano živo mejo in drugim zelenjem in sadnim drevjem. Dostop do hiše je tlakovan, prav tako prostor za letno vrtno mizo. Ob hiši je stilsko oblikovan lesen nadstrešek za dva avtomobila, ki se z lesom lepo vklaplja v naravno okolje.

 

 

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, brez bremen. Možen hiter prevzem.

 

 

Lokacija

    Povpraševanje