3-sobno stanovanje – Mali Lošinj (Hrvaška)

165.000,00 €

51550, Mali Lošinj, Hrvaška
  • Sobe: 3
  • Kopalnice: 1
  • Nadstropja: 1
  • Velikost: 65 m²
  • Leto gradnje: 1998
  • Tip nepremičnine:

Opis

PREDMET PRODAJE:

Obnovljeno ter opremljeno svetlo 3-sobno stanovanje s skupno površino 65 m2. Stanovanje obsega: 2 spalnici, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, hodnik ter shrambo (5m2), ki se nahaja v ločeni stavbi na dvorišču.

Stanovanje se nahaja se v pritličju manjše večstanovanjske stavbe s skupno 9 stanovanji. Dostop do stanovanja preko glavnega skupnega vhoda ali iz dvorišča, kjer je terasa z manjšim vrtom.
Obnova stavbe l. 2019: nova fasada s kvalitetno izolacijo (energetski razred – A), nova streha, nova okna z roletami in komarniki; stanovanje je bilo obnovljeno nekaj let pred tem: hodnik, kopalnica ter kuhinja.

Ogrevanje in hlajenje na elektriko s klimo; možna tudi preureditev na drugačen način ogrevanja preko obstoječega dimnika.

Večstanovanjski stavbi pripada tudi funkcionalno zemljišče v lasti solastnikov stavbe in v naravi predstavlja dvorišče, lastno parkirišče ter park z mediteranskim rastjem kot so palme, oleandri in ciprese, od koder tudi pogled na morje.

LOKACIJA:

Nahaja se na super lokaciji v drugi vrsti od morja, v bližini rive in glavnega trga, praktično v centru Malega Lošinja. Kot turistično razvit otok nudi veliko ponudbo restavracij ter lokalov. Le nekaj minut hoje stran najdemo tudi trgovino ter veliko urejeno javno plažo.

Dobro urejena prometna infrastruktura, v neposredni bližini avtobusna postaja ter pristanišče z ladijskim prometom ter trajekti, tako da je dostop do otoka mogoč po kopnem ali z morskim prometom.

Otok Lošinj je poznan zaradi svoje ugodne mirkoklime ter veliko sonca. Zaradi tega je postal tudi kot zdravilišče zelo priljubljena turistična lokacija na Hrvaškem. Otok je čist in urejen ter razpolaga s čudovitimi plažami s kristalno čistim morjem, ki so dostopne peš, nekatere imajo urejene parkirišča, zelo priljubljeno tudi kolesarjenje.

Stanovanje je odlična priložnost za tiste, ki iščete nepremičnino za oddih ali celo kot investicija za oddajanje v turistične namene. Lastniško stanje je urejeno ter brez bremen. Možna menjava s stanovanjem v Ljubljani ali Zagrebu.

Lokacija

    Povpraševanje