Prodamo stanovanje v pritličju trostanovanjske stavbe v Solkanu. Etažna lastnina urejena. Stanovanje v izmeri 47 m2 se nahaja v pritličju in je bilo popolnoma obnovljeno v l. 2023. Obsega: bivalno kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na teraso (14,56m2), spalnico in kopalnico.

47 m² Sobe: 1 Kopalnice: 1

Prodamo prostorno 3,5-sobno stanovanje s teraso/balkonom in kletjo, vse v skupni izmeri 121,54 m2 ter parkirnim mestom površine 15,37 m2 v garaži objekta. Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju večstanovanjskega objekta v kraju Divača. Stanovanje je prostorno, z veliko steklenih površin, ki dajejo bivalnemu prostoru svetlobo. Iz vseh spalnic in sob je mogoč dostop na […]

121 m² Sobe: 3 Kopalnice: 2

Prodamo trisobno dupleks stanovanje v 4-stanovanjski stavbi v Vrtojbi s pripadajočem funkcionalnim zemljiščem (dvorišče) s parkirnimi mesti. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju objekta. Stanovanje obsega naslednje prostore: v spodnjem delu dnevni prostor z jedilnico, kuhinja, WC, po notranjem stopnišču pridemo v zgornji del, kjer se nahjajo 2 spalnici ter kopalnica. Površina stanovanja s kletjo […]

83 m² Sobe: 3 Kopalnice: 1

Novogradnja v prodaji. Na voljo enote stanovanj v sodobno zasnovanem stanovanjskem objektu z 8 stanovanji. Objekt se nahaja na super lokaciji v naselju Ajševica, v prijetnem zelenem okolju. Le nekaj minut stran od mesta Nova Gorica. V bližini se nahaja vsa potrebna infrasturktura za vsakdanje ter družabno življenje (trgovina, restavracija, nakupovalni centri,..).

Stanovanjske enote omogočajo kvalitetno bivanje v predmestju Nove Gorice. Tlorisi so funkcionalno zasnovani. Objekt modernega videza je klasično grajen s kakovostnimi materiali, vrhunsko izoliran. Ogrevanje talno z lastno toplotno črpalko.

120 m² Sobe: 3 Kopalnice: 2

Novogradnja v prodaji. Na voljo enote stanovanj v sodobno zasnovanem stanovanjskem objektu z 8 stanovanji. Objekt se nahaja na super lokaciji v naselju Ajševica, v prijetnem zelenem okolju. Le nekaj minut stran od mesta Nova Gorica. V bližini se nahaja vsa potrebna infrasturktura za vsakdanje ter družabno življenje (trgovina, restavracija, nakupovalni centri,..).

Stanovanjske enote omogočajo kvalitetno bivanje v predmestju Nove Gorice. Tlorisi so funkcionalno zasnovani. Objekt modernega videza je klasično grajen s kakovostnimi materiali, vrhunsko izoliran. Ogrevanje talno z lastno toplotno črpalko.

71 m² Sobe: 2 Kopalnice: 1