Prodamo dvosobno stanovanje v 4-stanovanjski stavbi v Vrtojbi s pripadajočem funkcionalnim zemljiščem (dvorišče) s parkirnimi mesti. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju objekta in razpolaga z balkonom in prostorno sončno teraso orientirano proti zahodu. Stanovanje obsega naslednje prostore: spalnico, kopalnico ter dnevno-bivalni prostor s kuhinjo. Iz dnevnega prostora izhoda na balkon ter teraso. Iz stanovanja […]

57 m² Sobe: 1 Kopalnice: 1

Nepremičnina Silicanum je družinski kmečki turizem, ki obsega 2 objekta z apartmaji, bazen ter pripadajoč nasad oljk z obsežnim vrtom. Celotno posestvo leži na obrobju italijanske Gorice le nekaj sto metrov oddaljeno od čudovite reke Soče. Že od leta 2009 posestvo Silicanum nudi možnost oddajanja apartmajev za oddih ali daljše nastanitve v več udobnih apartmajih. […]

Stanovanjska hiša grajena leta 1975, etaže P+1. Pritličje:  poletna kuhinja, 2 spalnici in kopalnica, kurilnica ter zaprt prostor pod balkonom. Nadstropje: dnevna soba z izhodom na balkon, jedilnica in kuhinja, kopalnica, spalnica ter garderoba.

214 m² Sobe: 5 Kopalnice: 2

V naselju Kostanjevica na Krasu prodamo zazidljivo zemljišče namenjeno stanovanjski gradnji. Povrišina zemljišča je skupno 3075m2, od tega meri zazidljivo del 1340m2 in kmetijski del 1735m2. Dostop iz občinske ceste, vsa komunalna infrastruktura ob parceli. Teren je raven ter sončen. Za mlade (do 37 let) ter mlade družine možnost uveljavljanja subvencije za komunalni prispevek.

 V Volčji Dragi pri Novi Gorici prodamo stanovanje v dvostanovanjski hiši – leva polovica (objekt razdeljen po vertikali). Lastniško zemljišče, ki v celoti pripada tej enoti meri 608m2. Vhod do nepremičnine ima direkt iz glavne ceste, ki po po potki preko urejene zelenice vodi do tlakovanega dvorišča in vhoda v hišo. Na dvorišču ob hiši […]

80 m² Sobe: 3 Kopalnice: 1

Prostorna hiša s svojo razporeditvijo notranjih prostorov ter razgibanost gospodarskih objektov obkroženih z zelenjem daje možnosti za različne investicije v turistične namene.

211 m² Sobe: 5 Kopalnice: 1

Zemljišče je pravokotne oblike, v rahlem naklonu. Nahaja se na mirni, nekoliko izven naselja odmaknjeni lokaciji, v vasi Podsabotin, 8km iz Nove Gorice. Dostop do zemljišča urejen, neasfaltiran. Infrastruktura (vodovod, elektrika, TK) v neposredni bližini ob dostopni javni cesti. Ima urejen dostop iz javne površine ter urejeno ZK stanje.

Obnovljeno ter opremljeno svetlo 3-sobno stanovanje s skupno površino 65 m2. Stanovanje obsega: 2 spalnici, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, hodnik ter shrambo (5m2), ki se nahaja v ločeni stavbi na dvorišču.

65 m² Sobe: 3 Kopalnice: 1

Prodamo cca. 1 hektar vinograda: spodnji del novejše trte:  1500m2 merlota, ostalo chardonnay; zgornji del vinograda starejše trte: pinot, malvazija; Vinograd se nahaja na čudoviti sončni lokaciji v Goriških brdih,  bližini vasi Šmartno. Cena 5,8 eur/m2.

10000 m²

Prodamo samostojno in prostorno dvostanovanjsko hišo v skupni izmeri 438,8 m2. Hiši pripada tudi večje zemljišče (1.254 m2), okoli objekta, ki v naravi predstavlja zelene površine ter vrt. Potrebna obnove. Narejena etažna lastnina, in sicer se v vsaki od etaž nahaja stanovanje: -stanovanju v pritličju (131,46 m2): 4 sobe, kuhinja, WC, terasa in hodnik ter […]

438 m² Sobe: 7 Kopalnice: 2

Prodamo kmetijsko zemljišče – Vinograd v izmeri čez 2 hektara površine (22.262 m2). Zemljišče je pravilne pravokotne oblike. 6000m2 zemljišča je obdelanega, vinograd z 22 let starimi trtami – sorta refošk, vzgojna oblika kraški latnik.  Izvedena so bila večja melioracijska dela z navozi zemlje, ograditev parcele za zaščito pred divjadjo in postavljen namakalni sistem.

Prodamo vinograd v velikosti skoraj 1 hektar ( 9.959 m2). Vinograd je star 17 let, v celoti obdelan s tremi sortami refoška. Leta 2003 urejen namakalni sistem in postavljena aramatura za postavitev mreže proti toči.

Prodaja: 2-sobno stanovanje (44m2) v 1. nadstropju manjšega večstanovanjskega objekta. Lokacija: San Giovanni al Natisone (Italija) – v oddaljenosti 25 min od slovenske meje (Nova Gorica). Prostori: splanica, dnevna soba, kuhinja, kopalnica. Parkirni prostor, CK na plin, nizki stroški.

44 m² Sobe: 2 Kopalnice: 1

Prodamo čudovito opremljeno staromeščansko stanovanje v Gorizii (Italija). Stanovanje je prostorno in meri 260m2. Sestavljeno je iz dnevne sobe, kuhinje, jedilince, spalnice. Nepremičnina je obnovljena in opremljena. Leži v italijanskem mestu Gorizia, le nekaj minut čez mejo od Nove Gorice, ob glavni cesti Corso Italia, ki pelje skozi mesto. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirajte.

260 m² Sobe: 2 Kopalnice: 1

Prodamo samostojno hišo v Kodretih v Braniški dolini, leto izgradnje 2011, v izmeri skupne površine 682m2 ter s pripadajočim zemljiščem velikosti 1030m2. Nepremičnina se prodaja v III. gradbeni fazi, K+P+N. Gre za kvalitetno in moderno gradnjo s 300 let staro kamnito vinsko kletjo v izmeri 50m2. Pritlični in etažni prostori so primerni tudi za turistično […]

Gorizia, Italija, v bližini slovenske meje (Nova Gorica) PRODAMO opremljen gostinski lokal, pizzeria in restavracija z letnim vrtom. V bližini veliko parkirišče. Prostor je popolnoma opremljen, z vsemi priključki in pripravljen za takojšno uporabo. Cena 160.000 eur, možen tudi najem za 900 eur mesečno. Vabljeni na ogled, za podrobnejše nas kontaktirajte.

Prodamo večje stavbno zemljišče v izmeri cca. 6300 m2. Podrobnejša namenska raba so stanovanjske površine. Parcela se nahaja na lepem malce dviginjenem terenu s pogledom na vas Lozice, v  bližini Podnanosa. Priključki so v bližini. Dostop možen preko Podnanosa ali direktno iz stare ceste, ki leži ob AC LJ-NG. Zemljišče je pod OPPN. Možen nakup […]